Ervaren en zelfstandige juristen Aanbestedingsrecht gezocht, gesloten

Met regelmaat is Lextra voor met name (semi-) overheidsinstellingen op zoek naar professionals op het gebied van aanbestedingsrecht. Daarom komen wij graag in contact met juristen die als zelfstandige op dit gebied actief zijn en graag op de hoogte gehouden worden van toekomstige opdrachten.

Functie
De juristen die wij zoeken zijn in staat afdelingen Financiën/ Inkoop te ondersteunen. Tot de werkzaamheden behoren bijvoorbeeld het opstellen van overeenkomsten, advisering over voorwaarden en advisering over diverse documenten in de aanbestedingsprocedure. Daarnaast moet iemand ook kundig zijn om bedrijfsbreed te adviseren over juridische vraagstukken.

Gevraagd wordt
Om in aanmerking te komen voor dit soort opdrachten dien je te beschikken over een afgeronde universitaire opleiding Rechten en minimaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van aanbestedingsrecht en verbintenissenrecht in de afgelopen vijf jaar. Daarnaast ben je al actief als zelfstandige op dit terrein en fulltime dan wel parttime inzetbaar voor eventuele opdrachten. Wij zoeken juristen die zich herkennen in de competenties communicatief sterk, praktisch ingesteld, pro-actief en oplossingsgericht.

Interesse in deze vacature?
Herken je jezelf als jurist in deze vacature en voldoe je aan alle eisen? Grijp dan deze kans en stuur je CV met motivatiebrief naar vanroij@lextra.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Karin van Roij op telefoonnummer 06-34590934.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.