Interimship (Legal Traineeship) heel Nederland, open

Voor enthousiaste en ambitieuze kandidaten heeft Lextra doorlopend de ideale uitdaging! Ons Legal Interimship van circa 12 maanden zorgt ervoor dat je een uitdagende start van je juridische carrière geboden wordt. Vooral binnen het bedrijfsleven maar ook bij de (semi-) overheid. Dit is jouw kans om je verder te specialiseren, het boeiende juridische vak verder uit te diepen, kennis te vergaren op onze kosten en ervaring op te doen bij een van onze opdrachtgevers in een professionele omgeving!

Landelijk is Lextra in gesprek met organisaties over het inzetten van junior juristen, die onder begeleiding van een ervaren jurist van Lextra aan de slag gaan. Tijdens het interimship wordt naar aanleiding van evaluaties bekeken welke aanvullende cursus(sen) het meest passend zijn. Het doel is dat je na afloop in dienst kan bij de betreffende organisatie.

Daarom zijn wij continu op zoek naar junior juristen die hierin interesse hebben.

Wie ben jij?
Je bent recent jurist (WO) of een paar jaar geleden afgestudeerd. Je wilt graag verder leren en je specialiseren. Lextra is een bureau dat competentiegericht werkt. Met name je persoonlijkheid en drive is van belang. We geloven dat wij samen met jou succesvol kunnen zijn bij onze opdrachtgevers zolang je een goede motivatie voor het vak hebt.

Gevraagd wordt
De competenties waarop wij selecteren zijn:
• Schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheid
• Besluitvaardigheid
• Resultaatgerichtheid
• Gedrevenheid
• Leergierigheid
• Integriteit

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Afhankelijk van de opdrachtgever kunnen dat werkzaamheden zijn op diverse terreinen, bij voorbeeld op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht of bestuursrecht.
Maar ook specialisaties zoals europees aanbestedingsrecht, energierecht, intellectueel eigendom, belastingrecht etc behoren tot de mogelijkheden.
Na een introductieperiode start je onder begeleiding met uitvoerende (operationele) werkzaamheden. Tijdens het interimship ga je steeds meer zelfstandig werken.

Interesse in dit interimship?
Herken je jezelf in dit profiel, mail dan je CV met vakkenpakket/ cijferlijsten en motivatie naar seegers@lextra.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Fred Seegers op telefoonnummer 06-22207662.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.