Junior Bedrijfsjurist, gesloten

De organisatie is een Nederlands bedrijf die Sinds de oprichting in 1999 het lef heeft gehad om de concurrentie op in hun markt aan te gaan. Ze halen het onderste uit de kan en het beste uit zichzelf. Geen dag is hetzelfde, omdat ze continu innoveren. En ze willen altijd beter worden. Dat is niet altijd eenvoudig, maar ze zijn dan ook echte doorzetters.

Wat ga je doen?
In deze hectische en uitdagende functie ben je samen met je collega bedrijfsjurist verantwoordelijk voor diverse juridische kwesties. De ene dag ben je bezig met het reviewen en opstellen van contracten en algemene voorwaarden voor de Sales afdeling, de andere dag buig je je over een privacy gerelateerde kwestie of denk je mee in de ontwikkeling van new business plannen.

De focus in deze functie ligt op het ondersteunen en adviseren van de business. Het is een uitdagende functie door de grote diversiteit aan juridische onderwerpen en de verschillende collega’s met wie je samenwerkt. Aan jou de taak om de juiste prioriteiten te stellen en om je juridische kennis om te zetten in heldere en pragmatische adviezen.

De onderwerpen die al klaar liggen voor jou zijn;

– Onderhandelen, beoordelen, aanpassen en opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden

– De diverse afdelingen van de organisatie adviseren

– Behandelen van claims en begeleiden van juridische procedures

– Opstellen van beleidsstukken en standaard documenten

– Proactief adviseren over (nieuwe) wet- en regelgeving

Wat breng je mee?
Om succesvol te zijn ben je een overtuigende gesprekspartner. Je denkt graag mee met de business, maar je staat ook op je strepen als dat nodig is. Ze zijn opzoek naar een toegankelijk persoon die zich thuis voelt in een snelle en dynamische omgeving. Daarnaast herken je je in de volgende punten;

– Een afgeronde universitaire opleiding Rechten

– 1 tot 3 jaar recente werkervaring

– Ervaring met privaatrecht (contracten), privacy wetgeving, ondernemingsrecht en consumentenrecht

– Je ziet het werk liggen en komt met oplossingen

– Je bent nieuwsgierig en ondernemend

– 24 – 32 uur per week beschikbaar

Informatie en sollicitatie
Herken je jezelf in dit profiel, mail dan je CV en motivatie naar  seegers@lextra.nl.  Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Fred Seegers op telefoonnummer 06-22207662.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.