Junior bedrijfsjurist, Rotterdam, gesloten

Voor een internationale ICT organisatie in de omgeving van Rotterdam is Lextra op zoek naar een junior jurist. Je start in mei met 1 a 2 dagen onder begeleiding van de ervaren jurist en na de zomer ga je fulltime zelfstandig aan de slag.

Functie

Het betreft met name de juridische ondersteuning in samenwerking met een drietal functionarissen bij af te sluiten Engelstalige verkoopcontracten. Communicatie vindt plaats met de betreffende operation managers, sales managers en unit managers in Nederland en een aantal Europese landen zoals Duitsland, Polen en Bulgarije. Daarnaast met de USA. Verdere juridische werkzaamheden betreffen aansprakelijkheid, claims, licenties en compliance.

Gevraagd wordt

Voor deze vacature van bedrijfsjurist (Legal counsel) zijn wij op zoek naar een jonge afgestudeerde WO jurist Bedrijfsrecht / IE met circa twee jaar werkervaring bij voorkeur bij een internationale organisatie. Je hebt ICT affiniteit en weet om te gaan met woord- en beeldmerk.

De Engelse taal beheers je vloeiend in woord en geschrift, een persoonlijkheid, company minded en een teamplayer. Ten slotte ben je per medio mei beschikbaar en woonachtig in Rotterdam of omgeving.

Competenties

De competenties waarop wij selecteren zijn:

  • Schriftelijke en mondelinge communicatief vaardig
  • Analytisch
  • Resultaatgericht
  • Pro actief
  • Stressbestendig

Interesse?

Lijkt je dit een mooie mogelijkheid, mail dan je CV met motivatie naar seegers@lextra.nl. Indien je al bij ons bekent bent, laat ons dan weten dat je hier interesse in hebt. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Fred Seegers op telefoonnummer 06-22207662.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.