Junior Interim Jurist Ondernemingsrecht – gesloten

Voor een producent binnen de gezondheidszorg met het Europese hoofdkantoor in Arnhem is Lextra op zoek naar een academisch geschoolde jurist. Het betreft een Amerikaanse private onderneming met 9000 medewerkers, waarvan 700 in Europa. Deze organisatie heeft verschillende kantoren in Europa en de juridische afdeling werkt centraal met twee juristen. Het hoofdkantoor in Arnhem is prima met openbaar vervoer te bereiken.

Functie
Vanwege de hoge werkdruk is er op korte termijn tijdelijk behoefte aan de inzet van een jurist ondernemingsrecht voor een periode van minimaal 1 maand. De werkzaamheden zullen met name liggen op het gebied van (internationale) contracten / contractmanagement. De vacature is fulltime, werktijden in overleg, eventueel de mogelijkheid tot 16 uur per week en thuis werken.

Gevraagd wordt
Voor deze functie wordt gezocht naar een jonge academisch geschoold jurist met enige ervaring op het gebied van bovenstaande rechtsgebieden (ondernemingsrecht). Je bent ambitieus, gedreven, enthousiast en pragmatisch ingesteld bij voorkeur woonachtig in Gelderland. Vanwege het feit dat de voertaal Engels is, men werkt voor alle Europese landen dien je vloeiend Engels te spreken en te schrijven ook op het juridische vlak.

Interesse in deze vacature?
Herken je jezelf in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Grijp dan deze kans en stuur je CV en motivatiebrief naar vanroij@lextra.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Fred Seegers op telefoonnummer 06-22207662.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.