Junior Jurist Compliance, gesloten

Voor een van onze opdrachtgevers, een internationale high tech onderneming in Gelderland, zoeken wij een Junior Jurist Compliance. Het betreft een nieuwe functie met rapportage aan en nauwe samenwerking met de General Counsel. In eerste instantie werk je via Lextra voor 2 tot 3 dagen per week, maar dat zou in de toekomst meer kunnen worden met de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij deze opdrachtgever.

Functie
Als Junior Jurist compliance ben je het aanspreekpunt voor alle compliance gerelateerde vraagstukken en initiator binnen de organisatie. Je adviseert de directie op het gebied van compliance en risico-management. Je signaleert en analyseert ontwikkelingen in wet- en regelgeving en houdt je bezig met het op basis van nationale in internationale regelgeving ontwerpen van hanteerbare regels voor gebruik binnen de organisatie.

Gevraagd wordt
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een jonge afgestudeerde WO jurist Bedrijfsrecht (compliance) met circa twee jaar werkervaring bij voorkeur compliance bij een internationale organisatie. Daarnaast heb je een pro-actieve werkhouding, ben je company minded en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Het is een pre indien je projectmatige ervaring hebt. Ten slotte ben je op korte termijn beschikbaar en woonachtig in de regio Arnhem / Nijmegen.

Competenties
De competenties waarop wij selecteren zijn:

  • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig
  • Analytisch
  • Resultaatgericht
  • Zelfstandig
  • Overtuigingskracht

Interesse?
Lijkt je dit een mooie mogelijkheid, mail dan je CV met motivatie naar seegers@lextra.nl. Indien je al bij ons bekent bent, laat ons dan weten dat je hier interesse in hebt. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Fred Seegers op telefoonnummer 06-22207662.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.