Junior jurist overeenkomsten Amsterdam, gesloten

Voor een internationale farmaceutische organisatie met een vestiging in Amsterdam is Lextra op zoek naar een junior jurist. Het betreft een project voor een aantal maanden 3 tot 4 dagen per week. Een prima mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan dit proces en je eigen ervaring uit te breiden. Binnen de Nederlandse organisatie zijn naast jou een aantal zeer ervaren juristen werkzaam.

Functie
Het betreft een zelfstandige functie voor het in kaart brengen van de lopende (soms Engelstalige) overeenkomsten. Doel daarbij is het voorbereiden van de onderhandelingen met de betreffende leveranciers en in sommige gevallen ook zelfstandig de communicatie verzorgen. Daarbij ondersteun je de facility manager met jouw informatie en inschatting van de risico’s. Het betreft onder andere de beoordeling van huurovereenkomsten, serviceovereenkomsten, SLA’s en licenties (allen inclusief algemene voorwaarden).

Gevraagd wordt
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een jonge afgestudeerde WO jurist Bedrijfsrecht (verbintenissenrecht) met circa twee jaar werkervaring bij voorkeur bij een internationale organisatie. De Engelse taal beheers je in woord en geschrift, een persoonlijkheid, company minded en een teamplayer. Ten slotte ben je per 1 november beschikbaar en woonachtig in Amsterdam of omgeving.

Competenties
De competenties waarop wij selecteren zijn:

  • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig
  • Onderhandelingsvaardig
  • Analytisch
  • Resultaatgericht
  • Zelfstandig
  • Stressbestendig

Interesse?
Lijkt je dit een mooie mogelijkheid, mail dan je CV met motivatie naar seegers@lextra.nl. Indien je al bij ons bekent bent, laat ons dan weten dat je hier interesse in hebt. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Fred Seegers op telefoonnummer 06-22207662.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.