Junior juristen voor overeenkomsten, gesloten

Voor het aanpassen van algemene voorwaarden en overeenkomsten heeft Lextra een interessante oplossing. Op projectbasis schakelen wij hiervoor jonge ambitieuze junior juristen in die begeleiding krijgen van een ervaren jurist op dit vlak. Het betreft opdrachten voor de duur van een aantal weken per opdrachtgever. Dit is jouw kans om je verder te specialiseren, het boeiende juridische vak verder uit te diepen, kennis te vergaren en ervaring op te doen bij een van onze opdrachtgevers!

Landelijk is Lextra in gesprek met organisaties over het inzetten van junior juristen, die onder begeleiding van een ervaren jurist van Lextra aan de slag gaan. Daarom zijn wij continu op zoek naar junior juristen die hierin interesse hebben.

Wie ben jij?
Je bent recent jurist (WO) of een paar jaar geleden afgestudeerd. Je wilt graag verder leren en je specialiseren. Lextra is een bureau dat competentiegericht werkt. Met name je persoonlijkheid en drive is van belang. We geloven dat wij samen met jou succesvol kunnen zijn bij onze opdrachtgevers zolang je een goede motivatie voor het vak hebt.

Gevraagd wordt
De competenties waarop wij selecteren zijn:
• Schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheid
• Besluitvaardigheid
• Resultaatgerichtheid
• Gedrevenheid
• Leergierigheid
• Integriteit

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Afhankelijk van de opdrachtgever kunnen dat werkzaamheden zijn op diverse terreinen, op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht of bestuursrecht. Bijvoorbeeld het aanpassen van de algemene voorwaarden vanwege de veranderingen in de markt. Of de verkoop- en inkoopvoorwaarden die aan vernieuwing toe zijn. Ook de wijzigingen in de wet (bijvoorbeeld arbeidsrecht) kunnen aanleiding zijn om de contracten daarop aan te passen.

Interesse?
Lijkt je dit een mooie mogelijkheid, mail dan je CV met vakkenpakket/ cijferlijsten naar seegers@lextra.nl. Indien je al bij ons bekent bent, laat ons dan weten dat je hier interesse in hebt. Voor meer informatie over deze projecten kun je bellen met Fred Seegers op telefoonnummer 06-22207662.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.