Juridische dienstverlening

Lextra Legal Interim richt zich op de middelgrote tot grotere organisaties in het Bedrijfsleven, de Overheid, het Onderwijs en de Zorg. Organisaties krijgen steeds meer te maken met fiscale, bedrijfsjuridische en/of sociaaljuridische kwesties. De ontwikkelingen in wet- en regelgeving volgen elkaar in hoog tempo op. En de naleving van juridische eisen moet steeds inzichtelijk blijven voor bestuurders en toezichthouders.

dienstverlening lextraLextra kan organisaties hierbij landelijk ondersteunen. Wij kunnen de juridische vraagstukken uit handen nemen en oplossen. Ook kunnen wij uw vacature invullen of de juiste, ervaren en gespecialiseerde interim jurist inzetten. Vanuit Lextra kan continu ondersteuning geboden worden door ervaren juristen met een andere expertise.

Een andere optie is de inzet van een junior jurist tegen een aantrekkelijk tarief, die de ondersteuning heeft van een ervaren jurist van Lextra en aanvullende cursussen volgt afgestemd op de wensen van uw organisatie.

Waarom kiezen voor Lextra?

  • De oplossingen hebben vaak een flexibel component. Bij het traineeship bijvoorbeeld zit u niet meteen ‘vast’ aan een werknemer, maar kunt u eerst in de praktijk beoordelen of de trainee bij u past. U betaalt dus alleen de uren die de trainee werkt. Ook bij een vacature kunt u kiezen voor een flexibele periode vooraf aan een vast dienstverband.
  • Onze eigen juristen zijn specialist in de verschillende rechtsgebieden en ontlasten daarmee uw organisatie door de ondersteuning die ze bieden.
  • De korte communicatie lijnen zorgen ervoor dat u snel weet waar u aan toe bent.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.