Legal Services

Voor het outsourcen van uw legal vraagstukken beschikt Lextra Legal Interim over iedere vorm van gewenste ondersteuning; van helpdesk tot en met het inzetten van specialisten. Of het nu gaat om het opstellen of toetsen van overeenkomsten, het opstellen van inkoopvoorwaarden of het uitvoeren van bezwaar- en beroepsprocedures, onze eigen professionele juristen zijn u daarbij behulpzaam vanuit ons hoofdkantoor. Deskundigheid en maatwerk staan hierbij voorop.

Lextra biedt met deze mogelijkheid een oplossing voor de groeiende behoefte aan flexibiliteit. Er zijn diverse redenen denkbaar waarom een organisatie kiest voor het uitbesteden van juridische werkzaamheden. Gebrek aan capaciteit, behoefte aan multidisciplinaire specialistische juridische kennis, kosten-baten overwegingen.

We starten met een grondige analyse van uw behoefte. Deze vertalen wij in heldere, controleerbare afspraken over de aard, omvang, kwaliteit en inhoud van de dienstverlening. U bent daarmee verzekerd van maatwerk, flexibele ondersteuning en hoogwaardige juridische kennis. Naast een aanzienlijke besparing op uw loonkosten en uitbestedingbudget, is dit de ideale flexibele oplossing voor de expertise die u nodig heeft.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.