Opdrachtgevers – Info

Lextra Legal Interim is een landelijke opererende, brede juridische dienstverlener. Lextra biedt u ervaren interim juristen, is u behulpzaam bij het invullen van Legal vacatures, het outsourcen van uw Legal vraagstukken en werkzaamheden en het inzetten van junior juristen via ons Legal Traineeship.

Graag gaan wij met u in gesprek om de behoefte te inventariseren en daadwerkelijk maatwerk te kunnen bieden. Bij het outsourcen van Legal werkzaamheden en projecten kunnen onze eigen juristen advies geven en juridische ondersteuning op maat bieden.

Bij een vacature is snel resultaat natuurlijk geboden. Geen hoge wervingskosten en afwachten of dit een goede jurist oplevert. Graag nemen we met u de wensen door om op korte termijn een aantal kandidaten te kunnen voorstellen die aan het opgegeven profiel voldoen. Met onze database, netwerk en specifieke wervingsmethoden maken we een eerste selectie en na een persoonlijk gesprek waarin de kandidaat wordt ingeschat op ambities en competenties volgt een kennismakingsgesprek bij uw organisatie. Voor al onze juristen vragen wij overigens een verklaring aan omtrent gedrag (VOG). Uiteraard geschiedt alles op basis van no cure- no pay.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.