Organisatie

Onze organisatie

Lextra Legal Interim is in 2011 ontstaan uit twee organisaties, een juridisch dienstverlener en een detacheringorganisatie. Beide bedrijven hebben meer dan 10 jaar ervaring en hebben hun expertise gebundeld in Lextra met als specialisatie legal dienstverlening aan bedrijven, overheden, zorg en onderwijs.

FS: +31 6 22 20 76 62 seegers@lextra.nl

KB: +31 6 29 24 44 77 breedijk@lextra.nl


Quote Fred Seegers (Directeur eigenaar)

Personele en commerciƫle zaken
“Het is geweldig om jonge mensen, afgestudeerde WO juristen, te faciliteren in hun geluk. Dit door ze een kans te geven op de arbeidsmarkt met een start als legal trainee. En aan de andere kant krijgt een organisatie een zeer gemotiveerde enthousiaste jurist, die door de back-up van de ervaren Lextra juristen direct operationeel is.”

Quote Mr. Klaas-Jan Breedijk

Juridische zaken
“Het werken met opdrachtgevers binnen verschillende disciplines houdt het juridische werk aantrekkelijk. Een bijdrage leveren op het juiste moment. Ik merk dit binnen de arbeidspraktijk en hoor dit ook terug van interim juristen die bij opdrachtgevers worden ingezet.”

Waar kunt u ons vinden?

Vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen (voor een routebeschrijving zie contact) is Lextra in staat organisaties landelijk te ondersteunen met het verrichten van juridische opdrachten en de bemiddeling van academisch geschoolde juristen. Door onze platte organisatiestructuur en flexibele instelling zijn wij in staat snel kwaliteit te leveren tegen een concurrerend tarief en bij de selectie van de juiste jurist streven we ernaar dat deze zo dicht mogelijk bij de opdrachtgever in de buurt woont.

Onze uitgebreide en gevarieerde klantenkring kan dat bevestigen, dus vraag ons gerust naar referenties!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.