Over Lextra – Info

Lextra Legal Interim staat voor vernieuwende concepten, oplossingsgericht werken, snelheid en betrouwbaarheid, tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Sinds de start in 2011 heeft Lextra zich ontwikkeld tot een juridische dienstverlener met landelijke dekking. Lextra levert juridische kennis en capaciteit op het moment dat uw organisatie dat nodig heeft. Graag gaan wij met u in gesprek om de behoefte te inventariseren en daadwerkelijk maatwerk te kunnen bieden. Of dat nu om gaat om de inzet van een junior of senior jurist, advisering bij compliance, risicomanagement, fusie of overname, het opzetten van een legal afdeling of een specifieke klus als het opstellen van verkoopvoorwaarden. Wij bieden u een blijvende meerwaarde door te luisteren, in gesprek te blijven en kwaliteit te leveren.

Juristen die serieus bezig zijn met hun carrière en netwerk kunnen bij Lextra Legal Interim terecht voor een inventarisatie van wensen en mogelijkheden.

Lextra is specifiek gericht op academisch (LL.M.) geschoolde junior juristen en ervaren legal professionals. Wij kennen de markt en de ontwikkelingen en blijven daar graag over in gesprek.

Rechtsgebieden

Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Arbeidsrecht
Privacyrecht
Vermogensrecht
Handelsrecht
Fiscaalrecht
Aanbestedingsrecht
Publiekrecht
Bestuursrecht

Duurzaam

Lextra is betrokken bij het milieu en werkt daarom zoveel mogelijk duurzaam. We plaatsen onze juristen zo dicht mogelijk in de buurt van hun woonplaats. Wij adviseren ons personeel met de fiets te gaan en bij een afstand verder dan 15 km met openbaar vervoer te reizen en faciliteren dat ook.

De Lextra automatisering is zo ingericht dat we plaats onafhankelijk kunnen werken. Overal waar internet ter beschikking staat kan men inloggen in ons systeem. Vandaar dat veel juristen maar ook ondersteunend personeel (gedeeltelijk) thuis werkt.

Zo dragen we bij aan een duurzame omgeving.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.