Paralegal of project

Nieuw binnen onze dienstverlening is Paralegals en Projecten, waarbij junior juristen (tijdelijk) aan de slag gaan als Paralegal of Legal assistant of kunnen worden ingezet om een speciaal project aan te pakken.

Lextra Legal interim beschikt over een uitgebreid netwerk aan junior juristen met maximaal drie jaar werkervaring die graag aan de slag gaan en hun juridische werkervaring willen uitbreiden. Stuk voor stuk juristen met de juiste competenties en kennis om ondersteunende juridische werkzaamheden te verrichten of een juridisch project -zoals het opzetten van contractbeheer- succesvol af te ronden.

Een Paralegal of Legal assistant kan een juridisch team breed ondersteunen met werkzaamheden als bijvoorbeeld het verzamelen van contracten, controleren van algemene voorwaarden, beheren van vennootschappen tot dossieropbouw van cliƫnten. Lextra heeft zowel juristen beschikbaar met ervaring als Paralegal als starters of juristen met andersoortige juridische ervaring.

Ook voor specifieke projecten zijn onze junior juristen zeer goed inzetbaar. Wellicht zijn er binnen uw organisatie juridische projecten die steeds blijven liggen. Lextra beschikt over juristen die al eerder projectmatig aan de slag zijn geweest, maar ook over junior juristen die graag dit soort projecten zouden aanpakken. Voorbeelden van projecten kunnen zijn het opstellen van algemene, verkoop, of inkoopvoorwaarden, het opzetten van contractbeheer of het analyseren van regelgeving.

Op deze wijze kunt u tegen een scherp tarief uw juridische team (tijdelijke) ondersteuning bieden of een bepaald project aanpakken. Graag gaan wij met u in gesprek om uw specifieke juridische vraagstukken te bespreken en de juiste oplossing te bieden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.