Referenties

Lextra Legal Interim is werkzaam voor een breed scala aan organisaties. Tot onze klantenkring behoren onder andere farmaceuten, logistieke dienstverleners, organisaties op het gebied van infra-structuren, internationale producenten van voedingsmiddelen, accountantskantoren, offshore bedrijven, ICT organisaties, productiebedrijven en een aantal gemeentes.

Wij zijn trots op onze tevreden relaties en geven hiervan graag twee voorbeelden.

Opdrachtgever:

“In de fase van onderzoek & verkenning waarin ons project zich nu bevindt past de door u voorgestelde werkwijze uitstekend. Wij beiden gunnen Lextra de opdracht graag en stellen uw voortvarende aanpak zeer op prijs.”

Jurist op project:

“Via Lextra heb ik onlangs mijn eerste korte opdracht gedaan, voor een bedrijf in Noord-Holland. Door de duidelijke informatie over de opdracht en de werkzaamheden heb ik zeer zelfstandig aan deze opdracht kunnen werken. Omdat ik nog weinig praktijkervaring heb was het prettig een ervaren jurist van Lextra achter de hand te hebben voor eventuele vragen en een eindcontrole. Werken voor Lextra is mij goed bevallen en ik hoop dan ook op meer (korte) opdrachten voor Lextra!”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.