Juristen – Info

Lextra Legal interim is altijd op zoek naar de beste professionals. Landelijk zijn wij in gesprek met de grotere opdrachtgevers voor het overnemen van juridische werkzaamheden, verkrijgen van juridische opdrachten en bemiddelen van juristen.

Voor onze Legal traineeships en korte opdrachten zijn we continu geïnteresseerd in academisch geschoolde juristen met maximaal drie jaar werkervaring. Lextra biedt deze junior juristen reële mogelijkheden om relevante juridische werkervaring op te doen, onder begeleiding van de ervaren juristen van Lextra. Daarnaast geeft Lextra eventueel de mogelijkheid om aanvullende cursussen te volgen.

Lextra Legal interim is zeker ook altijd geïnteresseerd in professionals die hun expertise hebben opgebouwd in een bepaalde branche of op een specifiek rechtsgebied. Via Lextra is het mogelijk ingezet te worden op projecten, opdrachten en (tijdelijke) functies. Tijdens de werkzaamheden kan bovendien de samenwerking worden ingeschakeld met de ervaren juristen van Lextra met een andere expertise. Samen kunnen we ons netwerk en onze kracht vergroten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.