Vacature Jurist / Contractmanager Zuid-Holland, gesloten

Voor een international offshore organisatie is Lextra op zoek naar een zeer zelfstandige en ondernemende Bedrijfsjurist. Deze organisatie houdt zich bezig met modificaties en reparaties van bestaande schepen en platformen. In Nederland is de holding gevestigd met circa 75 medewerkers en verder zijn er onder andere vestigingen in Singapore en Houston.

Functie
De werkzaamheden van de Bedrijfsjurist bestaan hoofdzakelijk uit Contract Management. Zowel het opstellen van contracten als het adviseren van de Managing Director, CFO en Business Managers ten aanzien van contracten. Dit zowel in de voorbereidende fase alsmede tijdens de uitvoering van contracten. Daarnaast ben je in deze functie verantwoordelijk voor de procedurele afhandeling van claims en schadevergoedingen en het behandelen van overige bedrijfsjuridische aangelegenheden.

Gevraagd wordt
Om in aanmerking te komen voor deze vacature dien je te beschikken over een Master Bedrijfsrecht of Civiel recht. Daarnaast beschik je over 3 tot 5 jaar ervaring als Bedrijfsjurist, met name met inkoop- en verkoopcontracten, bij voorkeur binnen een internationaal georiënteerde industriële onderneming. Je beheerst de Engelse taal vloeiend en hebt ervaring met contracten onder Nederlands en Engels recht. Ervaring met het behandelen van claims en disputen is een pre. Verder ben je zeer communicatief, zelfstandig (enige jurist in Nederland) en ondernemend. Tenslotte ben je fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Zuid-Holland.

Interesse in deze vacature?
Herken je jezelf als jurist in deze vacature en voldoe je aan alle eisen? Grijp dan deze kans en stuur je CV met motivatiebrief en een overzicht van de tijdens de Master gevolgde vakken naar vanroij@lextra.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Karin van Roij op telefoonnummer 06-34590934.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.