Vacature ervaren interim jurist Letselschade – gesloten

Voor de waarneming van een praktijk is Lextra per direct op zoek naar een ervaren interim jurist. Bij deze praktijk is een behoefte aan directe overname van diverse lopende zaken, voornamelijk op het gebied van letselschade en deels op het gebied van arbeidsrecht. De werkzaamheden kunnen vanuit de eigen locatie worden verricht en de duur van de opdracht is nog onbekend.

Functie
De werkzaamheden betreffen met name het behandelen van letselschadedossiers; het onderzoeken van de toedracht en/of aansprakelijkheid, de behandeling van het dossier en het treffen van een passende eindregeling.

Gevraagd wordt
Om in aanmerking te komen voor deze vacature dien je te beschikken over ruime ervaring als interim letselschade- en arbeidsjurist. Je bent direct beschikbaar, bij voorkeur fulltime. Daarnaast ben je zeer communicatief, zelfstandig en flexibel.

Interesse in deze vacature?
Herken je jezelf als jurist in deze vacature en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar vanroij@lextra.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Karin van Roij op telefoonnummer 06-34590934.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.